Om Ecopool

Om Ecopool
Vi har varit i poolbranschen i snart 50 år. Vi har sett hur utvecklingen av pooler gått från den dyra vattentäta betongen till när förändringen kom med fabrikstillverkade pooldukar och pool blev plötsligt tillgängligt för allt fler.

1970 började vi bygga pooler med betonghålsten och dessa poolstommar står kvar än idag! Anledningen till valet av betonghålsten är att det var det vanligaste materialet till källarytterväggar.

Under åren som gått har vi provat olika material som t ex trä, plåt, glasfiber och cellplast men det använder vi givetvis inte längre utan vi bygger alltid med betonghålsten eller betong.

Tidigare var det sandbotten som packades men nu gjuter vi en 10 cm tjock betongplatta. På pooler större än 3 x 6 m använder vi bottencirkulation för bästa reningseffekt.

För att beräkna din totala kostnad för din pool räcker det inte att bara att köpa en byggsats eller ett paket. Det har visat sig att bygga en pool med betonghålsten har ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Ecopools arbetsområde är mestadels södra Sverige vi kan leverera till hela landet. Vill du ha en poolduk som svetsas på plats fixar vi det.

Ecopool har miljötänk och vi arbetar för att använda produkter med låga driftskostnader och lång hållbarhet med minimal påverkan på miljön.

Ecopool har stabil ekonomi och samarbetar med underentreprenörer och tillverkare som har verkat länge i branschen.

Vi hoppas att du fått en uppfattning om Ecopool och hur vi arbetar. Har du några funderingar eller frågor om pooler så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vårt bästa råd: börja i tid!

Kommentarer inaktiverade.